Dotem els esdeveniments
de tot el que puguis necessitar

Especialistes
en infraestructures esportives

Estàs buscant una empresa que subministri infraestructures esportives per a esdeveniments? Nosaltres podem muntar la totalitat dels elements necessaris, ja sigui cronòmetres, arcs de meta, senyalització, so, generadors… Per a aconseguir-ho, els nostres clients també es beneficien d’un servei integral que inclou des de l’assessorament fins al muntatge. Truca’ns i el teu esdeveniment esportiu comptarà amb una infraestructura de qualitat!

Coneix tot el que oferim

Una cursa popular d’atletisme o altres tipus de proves són esdeveniments esportius massius, que exigeixen comptar amb l’equipament adequat perquè suposin un èxit organitzatiu.
ARCS D’INICI I META
Tant de modalitats metàl·liques com inflables, amb un servei integral que inclou disseny i instal·lació, així com la possibilitat d’incloure imatge de patrocinadors.
Crono Carrera
CRONÒMETRES DIGITALS
Lloguer i muntatge de cronòmetres de diferents tipus i mides segons les necessitats.
Coche Crono
COTXE CRONO
Per a cap de cursa, amb megafonia mòbil i publicitat adaptable per als diferents trams del recorregut. Els cronòmetres són compatibles amb qualsevol model d’automòbil.
Vallas Banderas Salida
SENYALITZACIÓ

Tanques, banderes, senyalització de quilòmetres, prestatges d’inici i més.

EQUIP DE SO
Aportem els millors sistemes d’àudio i llum, amb adaptació als requisits tècnics de l’esdeveniment: potències requerides, localització en interiors o exteriors, hora de celebració, etc.

GENERADORS

Lloguem generadors de màxima qualitat, els Honda Inverter insonoritzats, disponibles en diverses potències.

A més, també subministrem pòdiums i photocalls, per a lliurament de premis i actes similars, mentre que les carpes per a esdeveniments esportius que oferim són la solució ideal per disposar d’un espai cobert que sempre resulta molt útil. Truca’ns i, t’aportarem tots els recursos perquè l’esdeveniment surti a la perfecció.

Fabricació de material publicitari

Ens ocupem de la realització a mida amb un disseny personalitzat de:
Arcs inflables
Carpes
Banderes
Pancartes
Si busques una empresa especialitzada en infraestructures esportives per a esdeveniments, no dubtis a recórrer a Imatge de l’Esport.
Truca’ns i amb la nostra ajuda tot sortirà rodó!
Filtro Categorioa
Arcos Carreras
Arcos Carreras
2
Arcos Carreras
Foto arco Salida
ARcos Carreras
9
Arcos Carreras
DSC07307
Carpas y Photocall
Carpa Carreras
Photocall 3
Photocall 4
Coche Crono 1
Coche Crono 3
Coche crono 3
Coche Crono 4
Sonido
Sonido 2
Sonido 3
Material Publicitario
Material Publicitario