Som pioners en
organització esportiva

Coneix
Imatge de l'Esport

A Imatge de l’Esport tenim més de 35 anys d’experiència en l’àmbit esportiu. Aquesta àmplia trajectòria ens ha permès acumular un ampli bagatge en l’organització de tot tipus d’esdeveniments, amb el que això suposa de tranquil·litat per als clients que ens contracten. A més, ens esforçem sempre, amb la mateixa il.lusió perquè cada esdeveniment tingui un segell distintiu i transmeti la millor imatge a tots els nivells. Truca’ns i et detallarem com treballem!

La filosofia dels nostres serveis

Disposem d’un equip de professionals que coneixen profundament el món de l’esport, i també comptem amb el millor material per garantir un servei de qualitat, que subministra l’últim que hi ha al mercat, des de la infraestructura requerida per a la celebració de les proves fins a l’equipament esportiu.

A més, donem una resposta plena a les necessitats específiques de cada un dels esdeveniments que organitzem, com saben infinitat de clients i patrocinadors. A això, sempre s’hi afegeix la professionalitat i l’experiència amb els participants, perquè sigui gratificant més enllà de l’aspecte purament competitiu. Truca’ns, ens distingim per estar atents al mínim detall!

Una cobertura integral

Tenim els recursos i el know-how necessaris per aportar una cobertura de 360º que inclou assessorament tècnic, disseny de l’esdeveniment, planificació, coordinació, subministrament de materials i muntatge…

Per tot això, Imatge de l’Esport és un referent en organització esportiva a Catalunya. Truca’ns i nosaltres ens ocuparem de tot perquè el teu esdeveniment sigui un èxit!